Од
До

Информации!


Ве молиме прочитајте ги нашите услови за договор во врска со системот за резервации.!


Имајте предвид дека за да биде прифатена вашата резервација, ќе се исполнат барањата подолу.


Ќе добиете е-пошта за потврда за вашата резервација


50% авансно плаќање (ќе ги добиете нашите банкарски податоци преку е-пошта) Со почит