Најдобра услуга за вас

СОБИ И АПАРТМАНИ

Чувствувајте се удобно додека гледате во нашите комфорни соби и резервирајте една сега!

РЕСТОРАН

Вкусете ја нашата кујна со свежината на планинскиот воздух и прекрасната панорама!

Зошто да не изберете нас

ИНТЕРНЕТ
ПИЈАЛАЦИ
РЕЗЕРВАЦИИ
БЕСПЛАТЕН ПАРКИНГ
ПОЈАДОК
СТАНОВИ
ВЕЧЕРАТЕ ВО

Casa Leone Галерија

Во фокус од се што ви треба

Град Тетово
30 МИНУТИ ДАЛЕКУ
Панорамски поглед

РЕЗЕРВИРАЈ РАНО И ЗАШТЕДЕТЕ ПАРИ