Shërbimi më i mirë për ju

DHOMA DHE APARTAMENTE

Ndjehuni të qetë ndërsa shikoni dhomat tona të rehatshme dhe rezervoni një tani!

RESTORANT

Shijoni kuzhinën tonë me freskinë e ajrit malor dhe panoramën e mrekullueshme!

Pse na zgjodhet ne

INTERNETi
PIJE
REZERVIMET
PARKIM FALAS
MËNGJES
APARTAMENTE
DREKONI BRENDA

Casa Leone Galeri

fokus të gjithçkaje që ju nevojitet

Qyteti i Tetovës
30 MINUTA LARG
Pamje panoramike

REZERVO ME PARA DHE RUAJ TË HOLLA