Dhome standarte

  • Kondicioner
  • TV kabllor
  • Pastrimi
  • RESTORANT
  • Wifi falas
  • Wifi falashairdryerL
  • Mini Bar
  • Dush

Dhoma standarde përbëhet nga 1 krevat dopio ose 2 krevate dyshe, 2 komodina, një tavolinë dhe karrige. Dhoma eshte e mobiluar me tapete mur me mur, orendi ne trend dhe ballkon. Banjo jonë ultramoderne prej xhami është e pajisur me tharëse flokësh dhe pasqyrë kozmetikë si dhe të gjitha lehtësitë që mund t'ju nevojiten gjatë qëndrimit tuaj.

VAKTET
Mëngjesi është i përfshirë në çmimin e dhomës.
Anulimi
Nëse anulohet 48 orë para datës së mbërritjes, nuk do të paguhet asnjë tarifë. Nëse anulohet më vonë do të tarifohet ekuivalenti i 1 natë qëndrimi. Në rast mos-paraqitjeje do të paguhet çmimi total i rezervimit.llation


Parapagimi
Pasi të merret parapagimi 50% në llogarinë tonë bankare, dhoma juaj do të rezervohet.