• Клима уред
  • Кабловска телевизија
  • Чистење
  • Ресторан
  • Бесплатна WiFi
  • Фен
  • Мини бар
  • Туш

TАпартманската соба се состои од 1 брачен кревет или 2 брачни кревети, 1 ноќна маса, биро и стол. Оваа соба е поголема од стандардната соба и затоа е доволно пространа за дополнителен кревет за тројно сместување. (Трокреветна соба). Собата е опремена со теписи од ѕид до ѕид, модерен мебел и балкон. Нашата ултрамодерна стаклена бања е опремена со фен, огледало за зголемување на бричење и шминка, како и сите удобности што можеби ќе ви бидат потребни за време на вашиот престој.

ОБРОЦИ
Појадокот е вклучен во цената на собата.
Откажување
Доколку се откажете 48 часа пред датумот на пристигнување, нема да се наплаќа такса. Доколку се откаже подоцна ќе се наплаќа еквивалент на 1 ноќевање. Во случај да не се појави, ќе се наплаќа вкупната цена на резервацијата.llation


Авансно плаќање
Откако ќе се прими претплатата од 50% на нашата банкарска сметка, вашата соба ќе биде резервирана.