Gjithçka.
Pikërisht aty ku
ju duhet.

Ky hotel i rinovuar rishtazi, me stil modern, ofron një standard të shkëlqyer akomodimi në një mjedis të qetë dhe në modë. Përveç pamjes trendi të hapësirës, rëndësi e madhe i është kushtuar cilësisë së gjumit dhe komoditetit, duke investuar në standardin më të lartë të dyshekut, linjave të shtratit dhe jastëkëve më të mirë.

Jeni të mirëpritur të na vizitoni në çdo kohë.

1
2
3

Rezervoni tani

Rezervoni tani para se të jetë tepër vonë!